Alle besked og spørgsmål er velkomne,
og du kan altid regne med at få svar inden for 24 timer.
Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende!

Aftale for tilbud skal udføres for?

 

 

 

Er du privatperson eller har du et firma?*

Er du interesseret i fast abonnementsaftale?*

 

 

Vi har været meget tilfreds med det arbejde og den service, som Ren København Ejendomsservice, har ydet. Det udførte arbejde har været hurtigt, effektivt og deadlines har altid været overholdt. Vi anvender Ren København Ejendomsservice til trappevask i 2 etagers ejendom, hovedrengøring efter håndværkerbesøg og vinduespolering.

Rebecca Hagen, København Ø

Som lille ejerforening på Østerbrogade har vi haft brug for en ejendomsservice, der var flexibel og let at komme i kontakt med. Det har vi fået med Ren København Ejendomsservice, som vi altid kan kontakte, og som altid vender tilbage til os med forslag. De overholder aftaler, og giver extra service, ved at holde øje med forhold i ejendommen, der skal tages hånd om.

Tina Clausen, København Ø

Du fik ros af nationalmuseet for flot vinduspudsning.

Tak for det og godt nytår, hvor vi ses.

Vinkler Aps

Alexandrakollegiet har haft rengøring og vinduespudsning fra Ren København Ejendomsservice i 1½ år - Ren København Ejendomsservice står for rengøring af alle fælleslokaler samt vinduespudsning. I et hus som vores kommer der meget smuds i løbet af en uge. Her bor unge mødre med små børn. Huset bliver flittigt brugt til fællesspisning, hygge og leg på gange. Ren København Ejendomsservice kommer en gang om ugen, når alle mødre og børn er ude af huset - på studie og i institution. Huset er fantastisk, at komme ind i efter rengøring har været der. Alle de små fingre, madrester og "rod" findes ikke mere - og vi kan fornemme, at denne tilstand kan vare i flere og flere dage. Rengøringen smitter af på mødre, de passer på huset på en ny måde. Det skal også nævnes, at Ren København Ejendomsservice ikke har mistet en aftale siden start. Personalet er meget smilende samt imødekommende. Jeg vil varmt anbefale Ren København Ejendomsservice til virksomheder, jeg oplever de lever op til alt det jeg forventede af et rengøringsselskab, måske endda mere.

Alexandrakollegiet