Ren København Ejendomsservice har 6 medarbejdere og 3 biler

Der altid er klar til at servicere dig. Så indimellem kan du opleve en kort ventetid, da vi aldrig sender en uerfaren medarbejder ud til kunden.

Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Kontakt os

Vi svarer straks på alle henvendelser med et uforpligtende tilbud. Jeg kommer også gerne ud til en personlig vurdering/samtale og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning.

Ren Købehavn
Ejendomsservice

Professionel

 • EJENDOMSSERVICE
 • VINDUESPUDSNING
 • ERHVERVSRENGØRING
 • HÅNDVÆRKERRENGØRING
 • PRIVAT HOVEDRENGØRING
 • SNERYDNING OG SALTING
 • TRAPPEVASK
 • KONTORRENGØRING
 • KLINIKRENGØRING
 • FLYTTERRENGØRING
 • BYGGEPLADSSERVICE
 • RENGØRING AF SKURVOGNE
 • GRØN PLEJE
 • LINOLEUM POLISH
 • LINOLEUM BEHANDLING
 • VENDLIGEHOLD AF FORTOV

Hvem er vi?

Firmaet blev grundlagt af Robert i 2009, da han efter at have arbejdet for et succesfuldt vinduespoleringsfirma følte sig klar til at prøve kræfter som selvstændig.

Vi har i dag 6 medarbejdere og 3 biler. Vores team er fleksibelt, asvarsbevidst og klar til at påtage sig alle opgaver inden for vinduespudsning og ejendomsservice i hele Storkøbenhavnsområdet.

Kvalitet og grundighed er nøgleordene for os, og vores mål er at sørge for tilfredsstillende resultater som gør vores kunder glade.

Vores medarbejdere er omhyggelige og servicemindede, og firmaet bygger på grundprincipper som god kundeservice og effektiv kommunikation.

Vi har udarbejdet en unik funktion til hurtig behandling af henvendelser: Den beregner et prisoverslag ud fra de oplysninger, du taster ind, og i løbet af få minutter modtager du en mail med et uforpligtende tilbud på vinduespudsning/ejendomsservice.

Hvis du foretrækker et personligt møde, kommer vi naturligvis også gerne forbi - så kan vi i ro og mag snakke om, hvilke ydelser du har behov for.

Vi glæder os til at arbejde for dig!

Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal
Rengøringspersonal
Rengøringspersonal
Rengøringspersonal

Hvordan arbejder vi?Hos Ren København Ejendomsservice har vi veluddannede, dygtige og stabile medarbejdere, der har flere års erfaring med at løse grønne opgaver omkring ejendommen.

Vi arbejder efter faste procedurer for at sikre den samme standard, uanset hvilken medarbejder det udfører jobbet. Vi kontrollerer løbende kvaliteten af det udførte arbejde.

Kort sagt kan vores Ejendomsservice løse en række praktiske opgaver for dig, så du kan få hverdagen til at hænge sammen, mens vi sørger for, at du kommer hjem til et pænt og vedligeholdt hjem.

Erika overgår alle forventninger. Hun er grundig, fleksibel og opmærksom på alle detaljer. Kommunikationen med Erika har været fantastisk. Både Erika og hendes kolleger er tydeligvis opsatte på at yde den bedst mulige service. Jeg kan kun give Erika og Ren København Ejendomsservice de bedste anbefalinger. Serviceniveauet og integriteten er i top. Du får virkelig noget for pengene og finder ikke en bedre rengøringsservice i København.

Sam W., København K

Vi har været meget tilfreds med det arbejde og den service, som Ren København Ejendomsservice, har ydet. Det udførte arbejde har været hurtigt, effektivt og deadlines har altid været overholdt. Vi anvender Ren København Ejendomsservice til trappevask i 2 etagers ejendom, hovedrengøring efter håndværkerbesøg og vinduespolering.

Rebecca Hagen, København Ø

Rengøring i København med rengøringsfirmaet
Ren København ejendomsserviceVi er et rengørings - og vinduespudsningsfirma. Vi startede vores firma 1. januar 2009. I begyndelsen havde vi kun få kunder, og dem vi havde, var fra andre firmaer (underleverandør). Vores vigtigste mål er kvalitet og regelmæssighed. Vi vil fortælle ærligt, hvis ikke vi kan garantere kvaliteten - selvom det vil betyde, at vi ikke får jobbet.

Vi startede vores firma med at stemme dørklokker på Frederiksberg og Charlottenlund. Vi arbejdede hårdt på det og dét gav resultat. Danskundervisning afsluttede vi i 2013. Vi fordoblede vores indtjening mellem 2012 og 2014. Vi har nu fået stor erfaring inden for både vinduespudsning og rengøring.

Vore hovedydelser er trappevask, ejendomsservice, vinduespudsning og kontorrengøring. Det er vores erfaring, at mange ønsker en service i sidste øjeblik og til en god pris – men synes, at den tilbudte pris er for høj. Hvis et vindue ikke har været pudset i lang tid og er meget beskidt, vil det tage 20 til 30 % længere tid i forhold til et vindue, der regelmæssigt er blevet pudset. Det er derfor en god idé at tænke på at få pudset vinduer regelmæssigt. Næste gang vil prisen jo være billigere.

Vi har omkring 400 kunder, der regelmæssig får vinduespudsning. Vi føler et stort ansvar over for vores faste kunder, så derfor vil der være ca. 2 ugers ventetid, hvis du ønsker at lave en fast aftale. Ventetiden ved en engangsaftale en længere. Hvis du er fast kunde hos os, kan vi garantere en bedre pris og service selv i tider med spidsbelastning. Vore faster kunder kommer altid først!

 

 

 

Vi har i vores andelsboligforening haft god erfaring med firmaet Ren København Ejendomsservice, som har udført grundig vinduespudsning og hovedrengøring af vore fortrappe. Indehaveren af firmaet, Robert Butora, sætter en ære i at overholde en aftale og sørge for, at der leveres et godt stykke arbejde til en rimelig pris.

John Erickson, København K

Vi har brugt Ren København Ejendomsservice i et år, og vi har været meget tilfredse fra starten af. Vores trapper og øvrige arealer har aldrig været flottere. Det er dejligt at komme hjem til nyvaskede trapper hver torsdag, og resten af ugen fremstår opgangene rene og pæne, til forskel fra før vi lavede aftale med Ren København Ejendomsservice. Vi har ovenikøbet fået en meget fin pris for aftalen, så vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Ren København Ejendomsservice.

Kathrine F, København V

Vi er 6 medarbejdere med 3 biler,
der altid er klar til at servicere dig


Efter vores mening findes der ikke dårlige vinduespudsere eller rengøringsmedarbejdere - kun folk, der ikke har erfaring nok. Så indimellem kan du opleve en kort ventetid, da vi aldrig sender en uerfaren medarbejder ud til kunden. Man må jo også nogle gange vente op til 2 uger på en god tandlæge.

Desværre kan vi ikke tage alle opgaver pga. de mange henvendelser, vi får hver eneste dag. Vi foretrækker virksomheder eller private kunder med behov for regelmæssig service.

Der er en enorm konkurrence på priser inden for dette område. Der er mange virksomheder, der har samme service, og mange af dem konkurrerer ved at presse prisen i bund. Dette kan måske lade sig gøre, hvis man har billig arbejdskraft fra f.eks. Østeuropa. Men kvaliteten bliver lavere og lavere. Vi fokuserer på kvalitet, regelmæssighed og langtidsservice, et godt forhold til vores kunder samt god kommunikation. Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler, hvor det er muligt. Hvis kunderne ønsker det (eller har behov for det), kan vi blive fuldstændige økologiske.

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Kontakt os

Vi svarer straks på alle henvendelser med et uforpligtende tilbud. Jeg kommer også gerne ud til en personlig vurdering/samtale og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning.

Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal
Rengøringspersonal

Vi prioriterer regelmæssige kunder.
Bliv vore fast kunder, fordi
Vores faste kunder kommer altid først!

Ejendomsservice i København

Ren Købehavn Ejendomsservice
Anbefaling af Ren København Ejendomsservice

Tidligere var vores firmanavn Reneservice.

Vinduespudsning i København

Ren Købehavn Ejendomsservice
Anbefaling af Ren København Ejendomsservice

Tidligere vores firmanavn var Reneservice.

Få hurtigt svar

 

 

Få svar inden 24 timer

Alle besked og spørgsmål er velkomne, og du kan altid regne med at få svar inden for 24 timer.

Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende!

 

Trappevask i København kampagnetilbud!
Ved fast abonnement på trappevask
får du 50% rabat på startup rengøring.

Vis startup rengøring før og efter:

before
after

Erhvervs vinduespudsning

before
after