Ren København Ejendomsservice har 6 medarbejdere og 4 biler

Der altid er klar til at servicere dig. Så indimellem kan du opleve en kort ventetid, da vi aldrig sender en uerfaren medarbejder ud til kunden.

Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Kontakt os

Vi svarer straks på alle henvendelser med et uforpligtende tilbud. Jeg kommer også gerne ud til en personlig vurdering/samtale og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning.

Du fik ros af nationalmuseet for flot vinduspudsning.

Tak for det og godt nytår, hvor vi ses.

Vinkler Aps

Alexandrakollegiet har haft rengøring og vinduespudsning fra Ren København Ejendomsservice i 1½ år - Ren København Ejendomsservice står for rengøring af alle fælleslokaler samt vinduespudsning. I et hus som vores kommer der meget smuds i løbet af en uge. Her bor unge mødre med små børn. Huset bliver flittigt brugt til fællesspisning, hygge og leg på gange. Ren København Ejendomsservice kommer en gang om ugen, når alle mødre og børn er ude af huset - på studie og i institution. Huset er fantastisk, at komme ind i efter rengøring har været der. Alle de små fingre, madrester og "rod" findes ikke mere - og vi kan fornemme, at denne tilstand kan vare i flere og flere dage. Rengøringen smitter af på mødre, de passer på huset på en ny måde. Det skal også nævnes, at Ren København Ejendomsservice ikke har mistet en aftale siden start. Personalet er meget smilende samt imødekommende. Jeg vil varmt anbefale Ren København Ejendomsservice til virksomheder, jeg oplever de lever op til alt det jeg forventede af et rengøringsselskab, måske endda mere.

Alexandrakollegiet

Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer Ren København Ejendomsservice referencer

 

 

Ren Købehavn
Ejendomsservice

Professionel

 • EJENDOMSSERVICE
 • VINDUESPUDSNING
 • ERHVERVSRENGØRING
 • HÅNDVÆRKERRENGØRING
 • PRIVAT HOVEDRENGØRING
 • SNERYDNING OG SALTING
 • TRAPPEVASK
 • KONTORRENGØRING
 • KLINIKRENGØRING
 • FLYTTERRENGØRING
 • BYGGEPLADSSERVICE
 • RENGØRING AF SKURVOGNE
 • GRØN PLEJE
 • LINOLEUM POLISH
 • LINOLEUM BEHANDLING
 • VENDLIGEHOLD AF FORTOV

Hvem er vi?

Firmaet blev grundlagt af Robert i 2009, da han efter at have arbejdet for et succesfuldt vinduespoleringsfirma følte sig klar til at prøve kræfter som selvstændig.

Vi har i dag 6 medarbejdere og 3 biler. Vores team er fleksibelt, asvarsbevidst og klar til at påtage sig alle opgaver inden for vinduespudsning og ejendomsservice i hele Storkøbenhavnsområdet.

Kvalitet og grundighed er nøgleordene for os, og vores mål er at sørge for tilfredsstillende resultater som gør vores kunder glade.

Vores medarbejdere er omhyggelige og servicemindede, og firmaet bygger på grundprincipper som god kundeservice og effektiv kommunikation.

Vi har udarbejdet en unik funktion til hurtig behandling af henvendelser: Den beregner et prisoverslag ud fra de oplysninger, du taster ind, og i løbet af få minutter modtager du en mail med et uforpligtende tilbud på vinduespudsning/ejendomsservice.

Hvis du foretrækker et personligt møde, kommer vi naturligvis også gerne forbi - så kan vi i ro og mag snakke om, hvilke ydelser du har behov for.

Vi glæder os til at arbejde for dig!

Få hurtigt svar

 

 

Få svar inden 24 timer

Alle besked og spørgsmål er velkomne, og du kan altid regne med at få svar inden for 24 timer.

Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende!