Få hurtigt svar

 

 

Få svar inden 24 timer

Alle besked og spørgsmål er velkomne, og du kan altid regne med at få svar inden for 24 timer.

Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende!

Vi har været meget tilfreds med det arbejde og den service, som Ren København Ejendomsservice, har ydet. Det udførte arbejde har været hurtigt, effektivt og deadlines har altid været overholdt. Vi anvender Ren København Ejendomsservice til trappevask i 2 etagers ejendom, hovedrengøring efter håndværkerbesøg og vinduespolering.

Rebecca Hagen, København Ø

Som lille ejerforening på Østerbrogade har vi haft brug for en ejendomsservice, der var flexibel og let at komme i kontakt med. Det har vi fået med Ren København Ejendomsservice, som vi altid kan kontakte, og som altid vender tilbage til os med forslag. De overholder aftaler, og giver extra service, ved at holde øje med forhold i ejendommen, der skal tages hånd om.

Tina Clausen, København Ø

Ren København Ejendomsservice har de seneste to år vasket fortrappen og de tilhørende vinduer i vores opgang. Alle aftaler overholdes ned til mindste detalje, og vi er utrolig godt tilfredse med samarbejdet.

Per Lykke, København K

Hvis du virkelig vil have kvalitetsrengøing i dybden, kan jeg anbefale Ren København Ejendomsservice. Det er et firma du kan stole på. De overholder alle aftaler, og hjemmet skinner, når de har været der. Det gælder den almindelige rengøring hvor de kommer ind i alle kroge, og det gælder dine vinduer. Prøv dem!

Inger H. M., Skovlunde