Ren København Ejendomsservice har 6 medarbejdere og 4 biler

Der altid er klar til at servicere dig. Så indimellem kan du opleve en kort ventetid, da vi aldrig sender en uerfaren medarbejder ud til kunden.

Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Kontakt os

Vi svarer straks på alle henvendelser med et uforpligtende tilbud. Jeg kommer også gerne ud til en personlig vurdering/samtale og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning.

Privat hovedrengøring i København

Professionel og pålidelig hovedrengøring.

Vi tilbyder kun hovedrengøring, til- og fraflytningsrengøring og slutrengøring efter håndværkere for privat kunde.

At gøre rent i private hjem er et af de mere sensible jobs. Ikke kun pga gulve, fliser etc. i lejligheder og huse er bygget i forskellige materialer, men også fordi ejerne også er meget forskellige. Vi gør vores bedste for at holde private kunders ejendele rene og pæne, men imødekommer efterspørgsler og opfylder ønsker fra vore kunde så meget som vi kan.

Vore medarbejdere har fix- tidsplaner, så for at arrangere en dato bedes du ringe til os 2 uger før, så vi kan finde tid og folk til dig.

Første skridt er at arrangere et møde for et pristilbud, hvor vi kan se på de opgaver, der skal udføres. Dette er vigtigt, fordi udførelse af de fleste opgaver ofte tager længere tid, end det anslås af kunden.

Mange tak for den store hovedrengøring som blev gjort i mandags hos os.

Vi er meget tilfredse med resultatet. Du og dine to kollegaer har virkelig gjort et godt stykke arbejde - der har sikkert været en hel del støv og snavs som I skulle komme til bunds i.

Men det syntes jeg er lykkedes helt strålende!

Det virker som om at det bliver noget vi vil gøre igen - vi skal lige se om det skal være hvert halve år, eller om det er nok med en gang om året.

De bedste hilsner :-)

Mette Basboll, København Ø

Hovedrengøring i København

Ren Købehavn Ejendomsservice
''Hej Erika og Robert!

Vi er meget glade for vores rene vinduer :-)
vi kan næsten ikke forstå at de kunne blive så rene.. ;-)''

L.A. (København)

Vinduespudsning i København

Ren Købehavn Ejendomsservice
''Hej Erika og Robert!

Vi er meget glade for vores rene vinduer :-)
vi kan næsten ikke forstå at de kunne blive så rene.. ;-)''

L.A. (København)

Ren Købehavn
Ejendomsservice

Professionel

 • EJENDOMSSERVICE
 • VINDUESPUDSNING
 • ERHVERVSRENGØRING
 • HÅNDVÆRKERRENGØRING
 • PRIVAT HOVEDRENGØRING
 • SNERYDNING OG SALTING
 • TRAPPEVASK
 • KONTORRENGØRING
 • KLINIKRENGØRING
 • FLYTTERRENGØRING
 • BYGGEPLADSSERVICE
 • RENGØRING AF SKURVOGNE
 • GRØN PLEJE
 • LINOLEUM POLISH
 • LINOLEUM BEHANDLING
 • VENDLIGEHOLD AF FORTOV

Hvem er vi?

Firmaet blev grundlagt af Robert i 2009, da han efter at have arbejdet for et succesfuldt vinduespoleringsfirma følte sig klar til at prøve kræfter som selvstændig.

Vi har i dag 6 medarbejdere og 3 biler. Vores team er fleksibelt, asvarsbevidst og klar til at påtage sig alle opgaver inden for vinduespudsning og ejendomsservice i hele Storkøbenhavnsområdet.

Kvalitet og grundighed er nøgleordene for os, og vores mål er at sørge for tilfredsstillende resultater som gør vores kunder glade.

Vores medarbejdere er omhyggelige og servicemindede, og firmaet bygger på grundprincipper som god kundeservice og effektiv kommunikation.

Vi har udarbejdet en unik funktion til hurtig behandling af henvendelser: Den beregner et prisoverslag ud fra de oplysninger, du taster ind, og i løbet af få minutter modtager du en mail med et uforpligtende tilbud på vinduespudsning/ejendomsservice.

Hvis du foretrækker et personligt møde, kommer vi naturligvis også gerne forbi - så kan vi i ro og mag snakke om, hvilke ydelser du har behov for.

Vi glæder os til at arbejde for dig!

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Kontakt os

Vi svarer straks på alle henvendelser med et uforpligtende tilbud. Jeg kommer også gerne ud til en personlig vurdering/samtale og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning.

Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal Rengøringspersonal
Rengøringspersonal
Rengøringspersonal
Rengøringspersonal

Hvordan arbejder vi?Hos Ren København Ejendomsservice har vi veluddannede, dygtige og stabile medarbejdere, der har flere års erfaring med at løse grønne opgaver omkring ejendommen.

Vi arbejder efter faste procedurer for at sikre den samme standard, uanset hvilken medarbejder det udfører jobbet. Vi kontrollerer løbende kvaliteten af det udførte arbejde.

Kort sagt kan vores Ejendomsservice løse en række praktiske opgaver for dig, så du kan få hverdagen til at hænge sammen, mens vi sørger for, at du kommer hjem til et pænt og vedligeholdt hjem.

Erika overgår alle forventninger. Hun er grundig, fleksibel og opmærksom på alle detaljer. Kommunikationen med Erika har været fantastisk. Både Erika og hendes kolleger er tydeligvis opsatte på at yde den bedst mulige service. Jeg kan kun give Erika og Ren København Ejendomsservice de bedste anbefalinger. Serviceniveauet og integriteten er i top. Du får virkelig noget for pengene og finder ikke en bedre rengøringsservice i København.

Sam W., København K

Vi har været meget tilfreds med det arbejde og den service, som Ren København Ejendomsservice, har ydet. Det udførte arbejde har været hurtigt, effektivt og deadlines har altid været overholdt. Vi anvender Ren København Ejendomsservice til trappevask i 2 etagers ejendom, hovedrengøring efter håndværkerbesøg og vinduespolering.

Rebecca Hagen, København Ø

Privat hovedrengøring i København resultater!

''Mange tak for den store hovedrengøring som blev gjort i mandags hos os. Vi er meget tilfredse med resultatet.''

Mette Basboll, København Ø

Erhvervs hovedrengøring

before
after

Privat hovedrengøring

before
after

Erhvervs hovedrengøring

before
after

Privat vinduespudsning

before
after

 

 

 

 

Ren København Ejendomsservice er et firma man kan regne med. De kommer altid, og er meget flexible. Rengøring og vinduespudsning er helt i top, og personalet er meget venligt og imødekommende. Ren København Ejendomsservice kan varmt anbefales.

Inge Stoltz, København K

Vi har været meget glade for Ren København Ejendomsservice, som gør rent i vores hjem en gang om ugen. Deres service er yderst professionel og venlig og rengøringen er i top. Jeg kan varmt anbefale Ren København Ejendomsservice til andre familier.

Maria Liisberg, Frederisberg

Vinduespudsning i København

Professionel og pålidelig vinduespudsning.

Vi har pudset stort set alle typer vinduer i København og omegn. Vores vinduespudsning er proffesionel og vi fokuserer mere på kvalitet end man normalt gør ved vinduespudsning.

Grundig vinduespudsning i København, hurtig og effektiv!

Ingen striber, film eller løbske dråber. Kun super rene og glade vinduer, der glæder sig til næste besøg. Ren København Ejendomsservice er et professionelt vinduespudsningsfirma i København og tilbyder omhyggelig pudsning af dine vinduer!

Vi synes, at vore kunders kontorer, opgange og vinduer skal være helt rene og at det er Ren København Ejendomsservices ansvar! Vi kan ikke lide sjusket arbejde, så vi er grundige, omhyggelige og gør altid vores bedste.

Jeg er simpelthen så glad for min vinduespudser Robert. Han er altid i godt humør, superprofessioner, hurtig og grundig. Jeg har aldrig haft så rene vinduer, som efter jeg begyndte at bruge Robert og Ren København Ejendomsservice. Vinduerne kan ellers være lidt af en udfordring, fordi jeg bor i en gammel ejendom med mange vinduer og ovenikøbet har dobbeltglas, som betyder, at der også skal pudses imellem glassene, men det klarer Robert uden problemer. Så hvis du mangler en god vinduespudser, er Robert manden for at klare den opgave. Der kan godt være en lille smule ventetid, for Robert ansætter nemlig kun professionelle vinduespudsere, og dem er der ikke så mange af.

Anne Lea, Frederiksberg

Vi har brugt Ren København Ejendomsservice til både vinduespudsning og nu også ugentlig rengøring af vores lejlighed. Vi er meget glade for servicen og fleksibiliteten ift. vores behov og kan kun anbefale Ren København Ejendomsservice.

Eva og Peter, København K

Ren København Ejendomsservice har forestået en hovedrengøring hos os. Det var topklasse! Siden har jeg benyttet dem til rengøring hver 14. dag til stor tilfredshed. De er yderst flexible, ordentlige og punktlige. Robert forestår min vinduespudsning. Jeg vil slet ikke benytte andre. Han gør det supergodt. Jeg kan på det varmeste anbefale Ren København Ejendomsservice til andre.

Birgit Brøndum, Frederiksberg

Få hurtigt svar

 

 

Få svar inden 24 timer

Alle besked og spørgsmål er velkomne, og du kan altid regne med at få svar inden for 24 timer.

Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende!