Hurtigt uforpligtende tilbud på ejendomsservice!
FÅ SVAR INDEN FOR 10 MINUTTER

Hurtigt uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Hovedtrapper

*st+1sal+2sal= tre etager
*st+1sal+2sal+3sal+4sal+5sal+loft= syv etager
Hovedtrapper med:
De skal vaskes:

Køkkentrapper

*st+1sal+2sal= tre etager
*st+1sal+2sal+3sal+4sal+5sal+loft= syv etager
Køkkentrapper med:
De skal vaskes:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ejendomsservice tilbud skal inkludere

Du kan vælge flere af følgende services.

 

 

 


Kontakt information

 

 

 

 

Vi har været meget tilfreds med det arbejde og den service, som Ren København Ejendomsservice, har ydet. Det udførte arbejde har været hurtigt, effektivt og deadlines har altid været overholdt. Vi anvender Ren København Ejendomsservice til trappevask i 2 etagers ejendom, hovedrengøring efter håndværkerbesøg og vinduespolering.

Rebecca Hagen, København Ø

Som lille ejerforening på Østerbrogade har vi haft brug for en ejendomsservice, der var flexibel og let at komme i kontakt med. Det har vi fået med Ren København Ejendomsservice, som vi altid kan kontakte, og som altid vender tilbage til os med forslag. De overholder aftaler, og giver extra service, ved at holde øje med forhold i ejendommen, der skal tages hånd om.

Tina Clausen, København Ø

Ren København Ejendomsservice har de seneste to år vasket fortrappen og de tilhørende vinduer i vores opgang. Alle aftaler overholdes ned til mindste detalje, og vi er utrolig godt tilfredse med samarbejdet.

Per Lykke, København K

Hvis du virkelig vil have kvalitetsrengøing i dybden, kan jeg anbefale Ren København Ejendomsservice. Det er et firma du kan stole på. De overholder alle aftaler, og hjemmet skinner, når de har været der. Det gælder den almindelige rengøring hvor de kommer ind i alle kroge, og det gælder dine vinduer. Prøv dem!

Inger H. M., Skovlunde